Страниц: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 19
Автор Тема: Limp Bizkit. 31.05.2009, Киев, Палац Спорту  (Прочитано 144029 раз)
Gambit
limp bizkit fan for life

imagine accepting

463168660
Просмотр профиля Email
« Ответ #260 : Июнь 02, 2009, 20:02:30 »

повністю враження опишу пізніше. таке не забувається!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а поки нагадаю момент - памятаєте, як під час очікування, коли "ЛІМП БІЗКІТ" кричати трохи задовбались, почали кричати "СНІГУРОЧКА"?
маршалл, пора бы уже выложить свои впечатления)
а орали всякое. немного подрасстроила перекличка "Слава нації - смерть ворогам", "Слава Україні - героям слава". понимаю, национальное сознание растет, но мы ведь пришли на канц поддержать группу и охуеть, а не выражать свои полит взгляды, правда?

OTTPH
limp bizkit fan
**

Просмотр профиля
« Ответ #261 : Июнь 02, 2009, 20:14:50 »

кто нибудь, ребята. скиньте нормальное видео, с фотика того же, только нормальным качеством. грёбаный ютуб, штоб он сдох, нахуй такое качество
(вот какой же я был долбоёб, когда оставил фотик в автобусе, а?)(

да. желательно выложить куда-нибудь типа ай-папку,. если таковое имеется

Listen to the NEW Gorillaz album exclusively
PlasticBeach
http://gorillaz.com/

Gambit
limp bizkit fan for life

imagine accepting

463168660
Просмотр профиля Email
« Ответ #262 : Июнь 02, 2009, 20:15:34 »

кто нибудь, ребята. скиньте нормальное видео, с фотика того же, только нормальным качеством. грёбаный ютуб, штоб он сдох, нахуй такое качество
(вот какой же я был долбоёб, когда оставил фотик в автобусе, а?)(
та нормальное там видео тоже имеется!

OTTPH
limp bizkit fan
**

Просмотр профиля
« Ответ #263 : Июнь 02, 2009, 20:17:25 »

нет там ничего хорошего, ю-тьюб - жопа

PlasticBeach

Gambit
limp bizkit fan for life

imagine accepting

463168660
Просмотр профиля Email
« Ответ #264 : Июнь 02, 2009, 20:21:36 »

нет там ничего хорошего, ю-тьюб - жопа
как по мне, лучше ты ничего не найдешь
хотя был базар насчет ДВД, только я не въехал толком в него

OTTPH
limp bizkit fan
**

Просмотр профиля
« Ответ #265 : Июнь 02, 2009, 20:23:47 »

и может кто точно помнит плэй лист, что то мне мозг отбило об ограду фан зоны

PlasticBeach

Gambit
limp bizkit fan for life

imagine accepting

463168660
Просмотр профиля Email
« Ответ #266 : Июнь 02, 2009, 20:25:31 »

1.Intro
2.My Generation
3.Livin' It Up
4.Show Me What You Got
5.Eat You Alive
6.Almost Over
7.Re-Arranged
8.Break Stuff
9.Boiler
10.Just Like This
11.Full Nelson
12.DJ Lethal Theme
13.Pollution
14.My Way
15.Faith
16.Behind Blue Eyes
17.Nookie
18.Take A Look Around
19.Rollin'
20.Outro

OTTPH
limp bizkit fan
**

Просмотр профиля
« Ответ #267 : Июнь 02, 2009, 20:26:01 »

как по мне, лучше ты ничего не найдешь
хотя был базар насчет ДВД, только я не въехал толком в него
эт интересненько. хоу-хоу

PlasticBeach

win32
De_Signer
Global Moderator
limp bizkit fan for life

[Дизайнер]

350139625
Просмотр профиля
« Ответ #268 : Июнь 02, 2009, 23:51:46 »

Интересное:
Кстате на Лимпах в Киеве побывали Фоззи из ТНМК, и Дизель из Грин Грей)))

йопте!

win32
De_Signer
Global Moderator
limp bizkit fan for life

[Дизайнер]

350139625
Просмотр профиля
« Ответ #269 : Июнь 02, 2009, 23:55:04 »

а ещё гдето читал что в фан зону чувака на костылях пропустили, не побоялся...Это правда??? и ещё был чел на инвалидной коляске, и тоже вроде как в фан зоне, я его даж видел... Респект таким чувакам, не засцали)

йопте!

1999
ура я нашел где менять статус
Administrator
limp bizkit fan for life

341111898
Просмотр профиля WWW
« Ответ #270 : Июнь 03, 2009, 00:12:59 »

а у нас наскока я понял Азовский из Психеи и Оматоре из Оматоре оО

Мне не наплевать на то, что будет завтра

Clon
БАБКАЗЛАТО
Administrator
limp bizkit fan for life

191144950
Просмотр профиля Email
« Ответ #271 : Июнь 03, 2009, 00:17:56 »

ага, в москве тоже известных людей хватало) причём реально известных) не считая всяких женей пятирешёточных) как фред и сказал - пати)

Gambit
limp bizkit fan for life

imagine accepting

463168660
Просмотр профиля Email
« Ответ #272 : Июнь 03, 2009, 00:18:44 »

а ещё гдето читал что в фан зону чувака на костылях пропустили, не побоялся...Это правда??? и ещё был чел на инвалидной коляске, и тоже вроде как в фан зоне, я его даж видел... Респект таким чувакам, не засцали)
в комментах на лб-ру писали о такой теме! истинно респект!

Rulik
new limp bizkit fan
*

Просмотр профиля WWW
« Ответ #273 : Июнь 03, 2009, 01:26:29 »

после Rollin Фред дал слово фанам заехать в Украину еще раз.
и все-таки мы их выловили! порулили на черный вход, и там ждали. сначала вышел Сэм с Джоном. я тут же расправил наш флаг, и начал зазывать парней к нам. Сэм до нас не добрался, а вот Джон, в руке у которого был Славутич 0,5 , расписался. дальше был Фред, который при расдаче автографов постоянно спрашивал понравилось ли шоу. у меня даже получилось потрогать его бейсболку. и как меня "китаец" не уебал за такое) расписавшись, Фред еще раз пообещал вернуться, с новым альбомом. он сказал мне это глядя в глаза! не могу не верить!
дальше был Уэс, который отреагировал на мое "Wes, his you!!!" примерно так: "WOW!". в тот момент мы и пожалели об отсутствии фотика. ребята были готовы фоткаться со всеми фанатами, были очень уставшие, но довольные.

сцуко, де вы их успели выловить???  shocked  shocked
я пощимился после концерта в сортир, смотрю там недалеко дверь и охрана. я там начал тусить, вылез здоровый охранник и сказал- кто без пропуска-домой )))) я отошел заправиться водой, но не успел, милиция всех выгоняли на улицу.
выбрался на улицу и пошел к боковому выходу, там были авто и охрана никого не пускала.
время меня поджимало и пришлось ехать на вокзал, в 22.25 поезд отчаливал Smiley

Rulik
new limp bizkit fan
*

Просмотр профиля WWW
« Ответ #274 : Июнь 03, 2009, 01:32:00 »

Интересное:
Кстате на Лимпах в Киеве побывали Фоззи из ТНМК, и Дизель из Грин Грей)))

бггг
я Дизеля и еще каких-то пиплов встретил после концерта, они Лимпов поджидали возле двери на втором этаже ))))

вроде на концерте был Положинский из Тартак

Этот чел с костылем отхватил медиатор Smiley))) он писал вконтакте, я перепостил его меседж в блог. На инвалидной каляске вроде девушка была.  huh

Gambit
limp bizkit fan for life

imagine accepting

463168660
Просмотр профиля Email
« Ответ #275 : Июнь 03, 2009, 01:33:54 »

сцуко, де вы их успели выловить??? 
ну у служебного и выловили! минут через 30-40 после окончания канца там их пошли ждать.

Clon
БАБКАЗЛАТО
Administrator
limp bizkit fan for life

191144950
Просмотр профиля Email
« Ответ #276 : Июнь 03, 2009, 01:36:42 »

в питере тоже кстати видел чувачка на каляске)

9thCounterfeit
Гость
« Ответ #277 : Июнь 03, 2009, 13:02:28 »

Я тільки зараз відійшов щоб написати це:

Ми прибули до Палацу Спорту в 17:00. Біля нього вже толпилося приблизно 1000 народу: дехто орав пісні, майже всі пили якусь хрень. Я і братуха заправлялись Red Bull'ом, Гуня пив апельсиновий сік. Година очікування до запуску публіки була дуже весела, купа відірваних фанів, яку вже розпирало від внутрішньої енергії. Запускати почали в 18:00, довелося викинути напульсник, з ним проходити було заборонено. Пройшовши один кордон ментів, ми дійшли до входу в ПС, де пройшли контроль по квиткам і ще один кордон ментів. Відразу побігли до входу в зал, двері були зачинені приблизно 20 хв., народ який зібрався під дверима, кричав "Limp Bizkit", "пускайте, суки" і потім ми всі разом співали гімн України - це було вражаюче!!! Підтянулись менти і відкрились двері у залу, ми попрямували у першу фанзону де був ще один кордон ментів, там швидко все розрулили і посунулись до сцени. Стояли від сцени приблизно за 15-20 метрів. Очікували концерту аж півтори години, в цей час багато орали "Limp Bizkit", "Ранетки", "Снігурочка" і просто так рвали горло. На початку очікування народ був дуже бадьорий, але ближче до концерту всі якось поутихли в очікуванні LB. До нас багато раз виходив Великий Китаєць, кидав нам листівки, спочатку він зривав овації, потім всіх заїбав і йому почали тикати "фак". В залі була галіма вентиляція і всі почали по-троху потіти і втомлюватись від півторагодинного стояння на місці. Але це була херня. Ось погасло світло, заграло Intro і народ лед не порвав свої голосові зв'язки, стояв нереально потужний галас в якому приймали участь абсолютно всі хто був у залі, тисячі рук піднялися у гору. Так тривало все інтро і тут почала їбошити My Generation, почалось таке їбошило, що всі ледь стояли на ногах, люди хапались один за одного, штовхали один одного, там почалось справжнє м'ясо. My Generation пролетіла дуже швидко, я ще не встиг відійти, а тут уже Livin' It Up і все як на My Generation: море драйву, всі стрибають, оруть у приспівах, рвуть горло і тянуть руки до гори. Після Livin' It Up я був уже мокрий від поту, боліли нирки і ноги і тут починається Show Me What You Got. Після крику Фреда "than get a fuck up" було щось нереальне, я вже думав що здохну. У куплетах я просто стояв раком і намагався віддихатись. На Eat You Alive Фред поліз до толпи і всі сконцентрувалися на тому, щоб його полапать і пофоткать, рубілова було не багато, що дало мені змогу "відійти". На Almost Over і Re-Arranged також все було тихо-мирно, ці пісні не такі потужні. Після короткого відпочинку після цих пісень нас чекав Break Stuff, що там творилося словами просто не передати, там було справжнє пекло, слем, крики, всі стрибали, махали руками у всі сторони. Потім зарядили Boiler, який музиканти відіграли просто ахуєнно, всі присутні орали "Why" на все горло. На Just Like This все було просто пиздато, нормально відрубали і музиканти і публіка, а після, нас чекав Full Nelson який ми також орали всім залом і це було просто охуєнно. Вогні погасли і через пару хвилин почалось Intro до Pollution, під час якого зал завмер в очікуанні м'яса. На Pollution було щось неймовірне, для мене це була найпотужніша пісня на концерті. Я так їбошив що на останніх секундах вже просто стояв і не розумів де я знаходжусь і ці самі останні секунди Pollution було нереально потужними по звуку, нічого потужнішого я в житті не чув. Фред і всі музиканти були просто ахуєвші від нашої публіки, ми показували справжній клас, підтримували гурт всіма силами своїх голосових зв'язок, пагато аплодували, тянули руки вгору і просто рвали горло реагуючи абсолютно на все що робить і каже Фред. Звісно від такої публіки він був в екстазі, казав нам багато теплих слів "Ukrainians you're fucking crazy", "I lovin' it, I lovin' it", "Fuck, fuck, fuck", "You can proud of Yourself", "Now We are family"  і багато інших... My Way ми співали всім залом, це треба було чути і бачити, Фред навіть опускав мікрофон і просто слухав нас. Потім зарядили Faith. І знову мєсіво і шалене їбашило, я ледь не загубив свій розум і не провтикав уже култову фразу "Get a fuck up", але за 5 сек до неї я все ж знайшов себе і цей момент виніс мені мозок остаточно. Цього моменту я чекав все своє фанацьке життя - від'їбошити на концерті Лімпів під "Get a fuck up!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Hey, Kyiv, get a fuck up!!! - я це ніколи не забуду!!! Після Faith легкий відпочинок під DJ Lethal Theme - сміх Фреда. З цим був чудовий момент, люди почали так само дико сміятися під цю тему, було весело. Behind Blue Eyes зал співав хором, Фред присвятив цю пісню нам і він і досі був від нас в захват і легкому шоці, я думаю. Після мінорної ноти Behind Blue Eyes зал порвало остаточно на піснях Nookie, Take A Look Around і Rollin'. Люди набравши сил творили щось неймовірне, кінцівка була надпотужною, це був рай. Після Rollin' Фред сказав: "We will be BACK!!!" Цей концерт був чимось  неймовірним, це був рай на землі. З усіх присутніх стекло по пару літрів поту, у мене боліли нирки і пекло у вухах, я не міг стояти на ногах, це було надзвичайно .Всі хто відписував в інеті, пишуть що не можуть ходити, у когось лише на третій день відіклало вухо, у всіх надірвані зв'язки (у мене також). Це враження на все життя, це вічні спогади про ті півтори години щастя, які нам подарували Лімпи. LBF FOREVER!!!

SERVAK
ГоловачЛена
true limp bizkit fan

251655672
Просмотр профиля WWW Email
« Ответ #278 : Июнь 03, 2009, 13:05:01 »

хах, понимаю только маты и слова Фрэда+))

Я ловким движеньем, напористым взглядом, дыханьем свободы покоряю себя. В замершие части огонь я вселяю, и буду вселять до конца, до конца...

Gambit
limp bizkit fan for life

imagine accepting

463168660
Просмотр профиля Email
« Ответ #279 : Июнь 03, 2009, 13:11:10 »

Я тільки зараз відійшов щоб написати це:
...................
 LBF FOREVER!!!
відписав так відписав! чітко відобразив те, що творилося в палаці спорту!

Страниц: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 19
Печать

Перейти в: